West Side Story amb l’OSV

0
west side story

Divendres 30 de novembre 2018
Teatre La Faràndula. República, 33
20.30 h
Entrades: 14, 22 i 26 € / compra online

West Side Story amb la OSV

Una obra que va marcar una fita en la historia del teatre musical. El geni de Leonard Bernstein es manifesta en tota la seva plenitud, aconseguint la fusió perfecta entre el ressò clàssic i la més rabiosa modernitat. En el centenari del naixement del compositor i director, l’Orquestra Simfònica del Vallès recorda la seva partitura més coneguda i estimada, la història d’un Romeo i Julieta del segle XX que s’enfronten a una Nova York plena de prejudicis per motius racials. El saxofonista David Salleras és un dels destacats protagonistes de la vetllada, interpretant el Cyberbird saxophone concerto del compositor japonès Takahashi Yoshimatsu.

David Salleras, saxòfon
Chris Duigan, piano
Marc Cabero, percussió
James Ross, director

Programa

Antonin Dvorák, Carnaval
Takashi Yoshimatsu, Cyberbird saxophone
Richard Rodgers, Carousel Waltz
Leonard Bernstein, West Side Story (danses simfòniques)

-Publicitat-