Atma. Danae Dimitriadi i Dionysios Alamanos

0
atma

Dissabte 15 de desembre 2018
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Atma. Danae Dimitriadi i Dionysios Alamanos

Atma és la primera creació de Danae Dimitriadi i Dionysios Alamanos, dos artistes emergents grecs molt preocupats pel futur de la Terra. El seu treball fon la dansa contemporània amb l’estètica inspiradora grega. La idea principal de la seva proposta és fer arribar al públic una reflexió sobre el comportament de la raça humana respecte al seu entorn. Presenta criatures que canvien de forma i que es poden transformar en humans o animals, explora la seva lluita per la supervivència, les seves vulnerabilitats i el seu desig de dominar, utilitzant restriccions d’espai i de ritmes.

Fitxa artística

Danae Dimitriadi & Dionysios Alamanos, direcció i interpretació
Constantine Skourlis, compositor
Panagiotis Manousis, disseny de llums

Amb la col.laboració i el suport del Centre Cívic de la Barceloneta y Athens’ Concert Hall · Megaron. Co-produït per Big Story. Agraïments a a Mayte Luque, Jordi Ribot, Nadine Gerspacher, Olga Álvarez, Julie Plottier, Didier Boulard, Ugo Boulard i Luna Boulard.

-Publicitat-