Burruezo & Medievalia Camerata

0
burruezo

Divendres 7 de desembre 2018
Espai Cultural Àgora. Sol i Padrís, 93
21.00 h
Entrades: 10 € (consumició inclosa) / Reserves per correu i WhatsApp 609 79 01 76

Burruezo & Medievalia Camerata. Dervishes i troubadours

Pedro Burruezo, Maia Kanaan, Jordi Ortega, Robert Santamaría i Jordi Rallo, de la mà de la Medievalia Camerata, ens proposen un concert en el qual recuperen històries i melodies antigues amb una mirada contemporània. Principalment, peces morisques, joies sefardites cantades en “ladino”, cançons dedicades a místics de la cristiandat… i alguna cançó trobadoresca d’aires/arrels medievals… Tot amb una interpretació nova, bella, trencadora. Cançons com “Allahouma”, “El rei de Franzia”, “Aman Aman”, “Morenika”, “La móda d’Aragó”, “La noche”, “El meu cavaller”… en català, castellà, àrab, italià, judeocastellà o “ladino”… ens regalen les oïdes sota una nova perspectiva que conjumina el prisma contemporani i l’arrel medieval. Algunes d’aquestes cançons formen part del nou disc d’en Burruezo, amb Kanaan, Ortega i altres músics i convidats, disc que ha vist la llum aquesta primavera i que porta per títol “Dervishes & Troubadours”. Vine a gaudir de la música d’aquest quintet extraordinari, format per excel·lents músics, una música que surt del cor i que va directament dirigida als cors. Ara que s’apropa el Nadal, vine a gaudir d’una música realment espiritual que traspassa fronteres, idiomes, religions i països… Una nit que no oblidarem fàcilment. La música de les tres cultures del Llibre: la cristiandat, l’islam i el judaisme.

Pedro Burruezo, veu, guitarra, mandola d’Algèria, percussions
Maia Kanaan, viola, veu
Jordi Ortega, violoncel
Robert Santamaría, qanun
Jordi Rallo, percussions

-Publicitat-