Ciudad espejo, de José Bonilla

0
ciudad espejo

Dimarts 4 de desembre 2018
La Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19.30 h
Entrada lliure

Ciudad espejo, de José Bonilla

Presentació a càrrec de Gemma Solana i de l’autor.

En una mateixa ciutat conviven dos mons paral·lels i oposats. Marc és un nen de sis anys que l’ingenuïtat només li permet veure el costat amable de la realitat: passejar junts amb els seus fills una tarda de compra i triar els aparells de Santa Claus.

No es pot imaginar que la ciutat pugui albergar a un altre costat més sordid i inhóspito, aquell on la humitat i el fred precedeixen a les entrañas d’un gèlid avern, on les alimnes de la nit converteixen la matèria primera dels somnis en les més pesades nàvades, El costat més sinistre del mirall d’Alicia. Un lloc habitat per seres terribles cuya maledicció també es pot espantar sobre les víctimes més defensades.

Aquesta novel·la ha obtingut el VI Premi de Novel·la de Terror Ciutat d’Utrera.

-Publicitat-