Concert de Nadal, Coral Belles Arts

0
concert de Nadal

Dissabte 22 de desembre 2018
Església Santíssima Trinitat. Zurbano, 2
21.00 h
Entrades: 10 €

Concert de Nadal

La Coral Belles Arts, que aviat celebrarà 50 anys, sempre ha estat vinculada a la cultura sabadellenca, oferirà per primera vegada a Sabadell la Messe de Minuit, composta el 1690, a París, per Marc Antoine Charpentier.

Per a aquesta composició pensada per a la nit de Nadal, Charpentier es basa en 10 nadales populars de l’època, fent que, entre l’ocasió i el material de partida, sigui una missa inusualment feliç. Per interpretar-la, la Coral Belles Arts compta amb la col·laboració de l’Aula de Cant del Conservatori Municipal de Música de Sabadell i també de l’Aula de Flauta de Bec. El conjunt orquestral serà l’Orquestra de Cambra de Sabadell i hi participarà l’organista el badaloní José Rios. També hi col·labora el Conservatori de Barcelona aportant un dels cantants solistes.

A part de la missa de Charpentier també s’oferirà la Primera simfonia de Mozart, composta quan tot just era un infant, i l’obra Da Pacem Domine, que el compositor estonià Arvo Pärt va compondre com a homenatge a les víctimes de l’atemptat de l’11de març del 2004  a Madrid. Per acabar festivament i desitjar bones festes, la Coral Belles Arts acabarà el concert amb una nadala popular catalana.

Programa

Sinfonia n.1 de Mozart
Da Pacem Domine d’Arvo Pärt
La Missa de Mitjanit de M.A. Charpentier
Nadala catalana

 

-Publicitat-