El Grúfal

0
el grúfal

Divendres 28 de desembre 2018
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
11.00 h
Entrada lliure

El Grúfal (2009), de Max Lang i Jakob Schuh

Projecció cinematogràfica. A partir de 4 anys. A càrrec de: Rita&Luca Films

Descobreix l’encantador món del Grúfal i de la seva petita filla, la Grufaleta. Dues aventures plenes de tendresa i valors, best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna.

Un ratolí passeja alegrement pel bosc. Té molta gana, així que decideix anar a buscar avellanes per atipar-se’n. Pel camí es troba amb una guineu, un mussol i una serp tan afamats com ell. Tots tres el volen convidar a dinar a casa seva, però el ratolí, que no es fia pas de les seves intencions, molt amablement declina les invitacions perquè ha quedat amb… el grúfal! Però què és un grúfal?

-Publicitat-