El primer viatge a la lluna

0
el primer viatge a la lluna

Dimecres 19 de desembre de 2018
Agrupació Astronòmica de Sabadell. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

El primer viatge a la lluna. A càrrec de Rafael Clemente

El desembre de 1968 —ara es complirà mig segle— l’Apollo 8 va realitzar el primer viatge cap al nostre satèl·lit. A més de representar la primera oportunitat per provar els equips a distàncies lunars, aquest vol va captivar la imaginació de tot el món, sobretot en coincidir amb les dates nadalenques. Sis mesos més tard, l’Apol·lo 11 aterraria en el nostre satèl·lit.

Rafael Clemente és enginyer industrial. Fundador i primer director del Museu de la Ciència de Barcelona (actual CosmoCaixa). Com a divulgador científic ha escrit llibres i nombrosos articles sobre l’exploració espacial en els diaris La Vanguardia, El País Digital i Ara, així com col·laboracions en RAC1 i la SER.

-Publicitat-