Festival de valsos i danses

0
festival valsos i danses

Dissabte 29 desembre 2018
Teatre la Faràndula. República, 33
20.30 h
Entrades: 26, 22 i 14 € / compra online

Festival de valsos i danses

De la gelada Rússia a l’ardent Cuba, amb tocs francesos, austríacs, catalans i italians. És així com l’Orquestra Simfònica del Vallès vol transitar per les festes nadalenques, oferint el seu tradicional Festival de Valsos i Danses. Des de l’any 1987, la formació ha estat fidel a aquesta cita anual en què els valsos i polques de la dinastia Strauss juguen un paper fonamental. Però anant més enllà del sabor vienès, l’OSV sap configurar un programa que obre una mica més el ventall de possibilitats, mantenint una qualitat musical que s’acompanya amb humor, enginy i optimisme. El festival és una alenada d’aire fresc en el qual resulta essencial la participació del públic.

El Festival de Valsos i Danses és el «gira el món i torna al Born» de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Un any més recordem el caràcter cíclic de la vida a través de la dansa ternària més celebrada del planeta: el vals. Acompanyaran a la expresió més civilitzada del número tres, els batecs de les danses binàries que esclaten d’alegria a diferents indrets del planeta, i que abasten des de la gelada Rúsia a l’ardent Cuba. Per recordar que hi ha música que es pensa amb els peus abans que amb el cap i per rebre un nou any amb esperances que sàpiguen ballar.

Anna Alàs i Jové i Marta Valero, mezzosopranos
Diego M. Etxebarría, director
Orquestra Simfònica del Vallès

PROGRAMA

Jacques Offenbach, Obertura Orfeo als Inferns
Jesus Guridi, Amorosa
Eduard Toldrà, Floreix l’ametller
Serguéi Prokofiev, Troika
George Bizet, Aragonesa i Habanera
Dimitri Xostakóvitx, Vals núm. 2
Arturo Márquez, Conga del Fuego Nuevo
Mikhail Glinka, Ruslan i Ludmila obertura
Gioachino Rossini, “Una voce poco fa”Johann Strauss, Sota llamps i trons polca ràpida i Al bell Danubi blau, op. 314

-Publicitat-