Imagina el Big Bang i l’expansió de l’Univers

0
imagina el big bang

Dimecres 12 de desembre de 2018
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Imagina el Big Bang i l’expansió de l’Univers

A càrrec de Juan Fernández-Macarrón

Vols comprendre el significat de la paraula «Univers»? Vols imaginar com s’expandeix l’Univers, comprendre la radiació de fons de microones, les velocitats de recessió super-lumínicas de galàxies, el factor d’escala cosmològic, la llei de Hubble i altres conceptes bàsics de cosmologia? Vols imaginar també les dimensions i distàncies entre supercúmuls, cúmuls i galàxies? En aquesta conferència podràs realitzar aquest acte imaginatiu i podràs afirmar que coneixes, controles i domines l’Univers.

Juan Fernández-Macarrón és llicenciat en ciències físiques, especialitat astrofísica per la Universitat Complutense de Madrid. Doctorat en el Max Planck Institut Für Physik Und Astrophysik de Munich, Alemanya, investigant sobre radiació gamma d’alta energia procedent del púlsar del Cranc amb telescopis Cherenkov. Actualment treballa en el Departament de Sistemes d’una empresa com a cap de projectes de desenvolupaments del programari de gestió empresarial. Compagina aquest treball amb el de divulgador d’astronomia i amb el de professor en Escola de Pensament Matemàtic Miguel de Guzmán per a joves i adolescents de capacitats avançades (Torrelodones, Madrid).

-Publicitat-