La Vie Bohème

0
la vie boheme

Dimarts 25 de desembre 2018
Teatre Principal. Sant Pau, 6
22.00 h
Entrades 16 € / compra online

La Vie Bohème

Musical inspirat en Rent, el famós espectacle de Broadway, i al mateix temps en La Bohème, l’òpera de Puccini. Parla de la història d’un grup d’artistes que lluiten per trobar el seu instint creatiu dins d’un món en què no encaixen i que els envolta de condicions precàries, siguin les drogues o la falta de diners. L’espectacle recull la vitalitat de la joventut al mateix temps que la por al pas del temps, fet que farà que els més joves s’hi identifiquin i produirà nostàlgia als més grans. És un text emmarcat en les festes de Nadal ideal per aquestes dates.

La nostra proposta és fer una posada en escena contemporània d’un musical que pràcticament s’ha convertit en un clàssic. Volem parlar de les necessitats dels joves artistes des d’un equip que també sent aquestes mateixes inquietuds, volem parlar dels joves sent joves. És per això que el nostre repartiment inclou a persones que ja s’han revelat com a grans actors en altres produccions nostres al mateix temps que volem potenciar a noves veus. El musical constarà de veus en directe i d’una posada en escena que ha volgut posar en relleu diferents disciplines artístiques com el disseny de moda o el disseny audiovisual. Però sens dubte allò que transmetrà La Vie Bohème és la il·lusió i la passió que té tot l’equip i que també és l’impuls que motiva els personatges de l’obra.
Direcció: Alba Collado
Ajudant de direcció: Pol Moix
Joventut de la Faràndula
-Publicitat-