Nit de Santa Llúcia 2018. 68a edició

0
nit santa llúcia 2018

Divendres 14 de desembre 2018
Fira Sabadell. Tres Creus, 202
19.00 h

Nit de Santa Llúcia. 68a edició

Esdeveniment artístic en el transcurs del qual es fa el lliurament dels premis més rellevants de les lletres catalanes, entre els quals destaquen el premi Sant Jordi de novel·la, el premi Carles Riba de poesia i el premi Mercè Rodoreda de contes i narracions. Organitzat per Òmnium Cultural, és un esdeveniment de referència dins el calendari literari i cultural dels Països Catalans. i aquest any tindrà lloc a Sabadell.

La vetllada literària és la part central i culminant d’un conjunt d’activitats prèvies que se celebren a diferents espais de la ciutat que l’acull durant el mes de desembre. Aquests actes i la vetllada literària de la Nit de Santa Llúcia reben el nom genèric de La Festa de les Lletres Catalanes.

 

-Publicitat-