Els Pastorets de la Joventut de la Faràndula

0
pastorets joventut faràndula

Dies 16, 22, 23, 26 i 30 desembre 2018 i 1, 12, 13 gener 2019
Teatre La Faràndula. República, 33
18.00 h
Entrades: 14 € / 11 € / compra online

Els Pastorets, un clàssic d’aquestes festes

Arriba el Nadal i amb ell arriben novament Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres amb 200 persones que participaran en l’obra. És a dir un 95 per cent de l’entitat prendrà part en el muntatge de gran format tant de forma directa com indirecta, aconseguint un dels muntatges més espectaculars de Catalunya

Aquesta temporada Els Pastorets arriba amb un canvi en la direcció. Montse Serra, que ja va dur a terme tasques de direcció la passada edició. S’hi afegeix Albert Gorina, que ja va dirigir l’exitós Ratatouille, el petit xef. La base de l’equip humà i tècnic és el mateix que les darreres temporades.

Un dels canvis més importants que trobem en el repartiment, és la incorporació d’una nova parella de Lluquet i Rovelló a càrrec de Pol Roselló i Gerard Escudero que se sumen a la parella formada per Marc Solé i Gorka Plans. Un altre dels canvis destacats és la incorporació de Ferran Vidal que passa d’interpretar Llucifer a Satanàs, fent parella amb Pol Berch, que després de vuit anys fent de Rovelló s’incorpora de nou al muntatge en el paper de Llucifer. L’altre parella infernal estarà formada pel veterà Miquel Roselló i Pol Moix que es va incorporar l’any passat fent de Llucifer. L’antiga parella de Pol Berch, Marc Granado (Lluquet), s’incorpora de nou al muntatge en aquesta ocasió en el paper de Sant Miquel.

-Publicitat-