Els Pastorets del Teatre Sant Vicenç

0
els nous pastorets

Del 16 de desembre 2018 al 20 de gener 2019
Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal, 103
17.30 h
Entrades: 12 €/ Club Week&: 10 €

Els Pastorets del Teatre Sant Vicenç

Per primera vegada els Pastorets arriben abans del dia de Nadal, però amb la mateixa intensitat i el mateix missatge de sempre.
Aquesta obra ho té tot: esperit nadalenc, tradició catalana, posada en escena innovadora, decorats nous.

Els pastorets expliquen la història del naixement del nen Jesús, a través de la mirada innocent de dos minyons: el Lluquet i el Rovelló que, la nit de Nadal, s’adormen tot escoltant un conte a la vora del foc. De cop i volta, es troben immersos enmig d’un somni, en un bosc a prop de Betlem. Allà coneixen un grup de pastors i se les hauran d’enginyar per escapar dels plans malèfics del Satanàs, que vol acabar amb la felicitat de tots i impedir el naixement del tant esperat Messies.

Direcció: Eloi Garcia, Oriol Rifer, Gerard Tomàs i Albert Mitjans
Autor: Josep Maria Folch i Torres
Dies de representació

La importància de l’obra de Folch i Torres

Els pastorets és una obra que ens parla de la dualitat entre el bé i el mal, amb un missatge religiós, òbviament, però també molt patriòtic; fa un fort homenatge a Catalunya. A part d’això, és una obra infantil i molt humana, que intenta retratar maneres de ser i de fer de personatges força diferents; sensacions i emocions que mouen les persones: la por i la golafreria del Rovelló, la picardia del Lluquet, la ràbia del Satanàs.

El muntatge combina escenes amb tocs d’humor, sobretot les que protagonitzen en Rovelló i en Jeremies, amb d’altres una mica més fosques, com les de Satanàs, Llucifer i els pecats capitals, i algunes molt tendres, amb la Verge i el seu seguici d’àngels. Tot plegat, una combinació d’ambients entranyables que deixen a tots els públics amb lamb la boca oberta.

-Publicitat-