Uchungu na tumaini, crònica del dolor i l’esperança

0
uchugun na tumaini

Dimarts 11 de desembre 2018
I·lustre Col.legi d’Advocats de Sabadell. Lacy, 15
19.00 h
Entrada lliure

Uchungu na tumaini, crònica del dolor i l’esperanç

Documental que vol trencar el silenci que envolta el conflicte de la República Democràtica del Congo, un dels conflictes més greus, llargs i oblidats de l’actualitat, i mostrar, més enllà dels recursos naturals, les condicions de vida i les vulneracions constants dels drets humans que pateix la població civil congolesa, especialment les dones i nens. Amb testimonis i vivències colpidores i ben reals.

El director

Josep Ramon Giménez és periodista. Ha treballat durant 25 anys a Televisió Espanyola (TVE). A partir del 2009 s’ha dedicat a fer documentals audiovisuals per a diferents ONG i entitats del tercer sector. Ha dirigit el documental Amazònia, masato o petroli i el curt de sensibilització per a infants El món de Darma per a la Lliga dels Drets dels Pobles. Així mateix, ha fet vídeos per a l’ONG Acciónatura i per a l’associació Loopa Media, i col·labora en la xarxa social BarcelonActua i en diverses campanyes mediambientals.

-Publicitat-