Veus lliures, concert vermut

0
veus lliures

Dijous 6 de desembre 2018
Plaça Benjamín García
12.00 h
Entrada lliure

Veus lliures

Aquest concert comptarà amb la participació de:

Lu Rois & Roc Casagran
Ginys & La Corral
Yacine Belahcene & Cortés
Ifsan

A més del concert, també hi haurà vermut i una mostra d’art urbà

Lu Rois. Compositora, pianista i cantant.. El desembre de 2014 presenta el seu primer álbum, Camí del Far(autoeditat); una proposta molt personal, plena de sensibilitat i emotivitat. Sense grans ornaments, ni un arsenal d’instruments, tan sols amb la seva veu i el piano, és capaç de crear atmosferes cinematográfiques embriagadores. Així ho referma al seu nou treball, Cau de Lluna (autoeditat, 2016).

Roc Casagran.  Professor i escriptor. Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació, fa recitals de poesia arreu del país, de vegades sol, de vegades acompanyat d’altres poetes i té una extensa obra literària publicada: el seu darrer llibre és el recull de poemes Direm nosaltres (Ed. Amsterdam).

Yacine Belahcene. Cantant de pare algerià i mare catalana, resident a Catalunya, va instal·lar-se a Barcelona després de viure a Alger fins als 13 anys. Fa el seu debut als escenaris amb Cheb Balowski. Ha capitanejat diferents formacions com Nour, Rumbamazigha i finalment Yacine & the Oriental Groove. Podeu trobar més informació al seu web.

Ifsan. És un projecte que va néixer a Barcelona però amb arrels a l’Àfrica, el desert del Sàhara i la cultura Amazigh, integrat per músics africans i europeus que tracten de re-interpretar i re-vitalitzar una de les tradicions musicals més antigues del món.

Organització: Òmnium Sabadell
Amb la col·laboració de: Fundació Secretariat Gitano – Anaruz N Afrika

 

-Publicitat-