Amigoo de Mumusic Circus

0
amigoo

Dissabte 12 de gener de 2019
La Sala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
20.00 h
Entrades: 10 € / Club Week& 15% dte (quatre entrades per carnet) / compra online

Amigoo de Mumusic Circus

L’art permet transformar la utilitat dels elements, dessacralitzar-los, involucrar-los en un joc que, sense maltractar un contrabaix, es convertirà en un element d’equilibri, de refugi, de joc, una peça pesada que agafa embranzida i vola, projectada per una veu melòdica i unes frases musicals que van creixent en loop i que enlairen l’espectacle al risc del circ i la màgia de la sorpresa.

Mumusic Circus (Petits prínceps i recentment Flou Papagayo) compten amb un llenguatge que acarona i diverteix tot sorprenent per les dobles i terceres vides que es poden atorgar a un element aparentment únic (un contrabaix). És el resultat d’un treball d’investigació suggeridors i de la capacitat de connectar amb el públic amb la veu, la mirada i les pauses. Un ritme calmat que fa molt confortable l’assistència.

Fitxa artística

Creació, direcció, composició i interpretació: Marçal Calvet i Clara Poch
Fotografia: Gerard Riera

-Publicitat-