Aüc al Teatre Lliure. Les Impuxibles

0
aüc

Del 23 de gener al 3 de febrer 2019
Teatre Lliure Montjuïc. Passeig de Santa Madrona 40-46. Barcelona
Entrades: de 12 a 21 € / compra online

Aüc. El so de les esquerdes

El lament és el cant del dolor. És l’expressió del dolor. Aquell que surt de molt endins, que rossega ben endins. Com Aüc, un espectacle dur, incòmode, punyent, que tensa el cos, des de l’inici, encongeix l’estómac, enlenteix la respiració, penetra endins. I s’hi queda. Fins el final, quan el públic aplaudeix i sembla que ja sí, que podrem respirar profundament i alleugerir-nos, però potser encara no, potser no del tot. Gemma Cascón

Aüc és allò que se sent entre les costures del silenci i la ràbia. És el crit o el lament silenciat en la nostra quotidianitat. És un lloc incòmode però necessari. Va de tu i de mi, de nosaltres. Les violències sexuals són invisibilitzades per desconeixement, per connivència o per horror. Les violències sexuals són diverses i molt més extenses del que volem imaginar.

Cinc intèrprets, moltes històries, infinites experiències.

Textos i dramatúrgia Carla Rovira
Música original i direcció musical Clara Peya
Direcció coreogràfica Ariadna Peya
Escenografia original Sarah Bernardy
Adaptació de l’escenografia Judit Colomer
Vestuari Núria Llunell
Il·luminació Jordi Berch
So Josep Sanchez-Rico

Intèrprets Júlia Barceló, Olga Lladó, Ariadna Peya, Clara Peya i Maria Salarich / veu en off Abril Frías

-Publicitat-