Cordialitat jocunda

0
cordialitat jocunda

Divendres 25 gener 2019
UES, Salut, 14-16
20.00 h
Entrada lliure

Cordialitat jocunda, d’Anna Fité

Basada en textos de la Colla de Sabadell, en l’any del seu centenari i interpretada pels actors sabadellencs Santi Ricart i Sílvia Ricart.

La Colla de Sabadell va ser un grup heterogeni d’intel·lectuals i artistes que durant la segona dècada del segle xx esdevingueren un motor de la cultura catalana. Eren Joan Oliver (Pere Quart), Francesc Trabal, Armand Obiols (pseudònim de Joan Prat), Antoni Vila Arrufat, Ricard Marlet, Miquel Carreras, Lluís Parcerisa, Josep M. Trabal (germà de Francesc Trabal), Joan Garriga… Escriptors, pintors, gravadors, periodistes, farmacèutics, crítics artístics, advocats, caricaturistes…  que tenien la voluntat de modernitzar la cultura catalana i sovint eren coneguts pel seu humor provocador.

Dins la Trobada dels amics de la Secció Natura que organitzen amb motiu de la presentació del calendari d’excursions 2019. Amb aquest acte la UES s’adhereix a la celebració del Centenari de la Colla de Sabadell que tindrà lloc al llarg del 2019.

 

-Publicitat-