Dones com jo de Pau Miró a Sant Quirze del Vallès

0
dones com jo

Dissabte 2 de febrer.
La Patronal. Avda. Pau Casals, 86
20.30 h
Entrades: 5 € socis ESpai Arts Escèniques / 7 € general / compra online

Dones com jo de Pau Miró. Companyia GEAtre

L’Espai d’Arts Escèniques de Sant Quirze programa Dones com jo a la Patronal, una obra de Pau Miró dirigida per Quim Dotras.

Una obra que tracta els problemes que pot afrontar una dona en determinats moments de la seva vida. Aquesta obra va ser estrenada el 2014, al Teatre Romea de Barcelona, interpretada per les actrius de T de Teatre. En aquesta ocasió a càrrec de la companyia GEAtre, grup de teatre solidari que forma part de l’associació GEA XXI fundada el 2001 a Canet de Mar.

Els beneficis de les entrades aniran a finançar els projectes solidaris de GEA XXI.

Sinopsi

Una dona, que s’apropa als 50 anys, surt una nit de casa seva i, decideix no tornar. S’amaga en un petit estudi que li ha aconseguit una amiga. No vol sortir d’allà. Vol desaparèixer durant un temps. Estar sola. Menjar pizza, veure pel·lícules i partits de futbol. Vol aïllar-se del món. Però per què? Què li va passar aquella nit quan va decidir deixar-ho tot? Què és el que va fer canviar la seva vida completament?

Tres amigues seves, amigues de l’adolescència amb qui no ha perdut el contacte, s’amoïnen per ella i, malgrat ella no es deixa ajudar, la recolzen, li fan companyia, miren de fer-la recapacitar. Però la dona, que ho ha abandonat tot, sembla que està més lúcida que mai. Quan li pregunten per què va marxar de casa, ella respon vaguetats, amagant la veritable raó. No vol explicar-ho. En certa manera, la seva acció contagia una mica a les altres, es qüestionen la vida que porten. Sortirà d’aquell estudi? Tornarà a la seva vida d’abans?

Fitxa artística

Autor: Pau Miró (feta per les T de Teatre)
Actrius: Montserrat Garcia, Marta Hernández, Emma Pazo i Mireia Ros
Direcció: Quim Dotras
Edat mínima recomanada: 12 anys
Durada: 75 min
Idioma: català

-Publicitat-