Fenòmens astronòmics de 2019

0
fenòmens astronòmics 2019

Dimecres 9 de gener de 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Fenòmens astronòmics de 2019 a càrrec de Carles Schnabel

Després de l’espectacle planetari de l’any 2018, el proper ens semblarà menys vistós. De tota manera, podrem gaudir de dos eclipsis de Lluna, el primer total el 21 de gener i el segon parcial el 16 de juliol. Mentre, Júpiter i Saturn en el seu lent apropament en el firmament, se situaran a 30 graus l’un de l’altre.

Carles Schnabel és llicenciat en biologia, però es dedica professionalment a la divulgació de l’astronomia. Va ser director científic i actualment és vicepresident de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. És coordinador de les observacions d’ocultacions i col·laborador en l’elaboració de les efemèrides per la revista Astrum.

-Publicitat-