Food Coop el supermercat cooperatiu de Brooklyn

0
Food Coop

Dijous 31 de gener del 2019
Cineclub Sabadell.Plaça de l’Imperial
20.00 i 22.30 h
Entrada: gratuït

Food Coop (2016) Documental

De Thomas Boothe i Maellanne Bonnicel
Durada: 97 minuts

Sinopsi: En plena crisi econòmica i a l’ombra de Wall Street, la cooperativa d’alimentació Food Coop, està en ple funcionament.

El secret dels seus més de 40 anys d’èxit és simple: per comprar-hi cada un dels 17.000 socis (rics o pobres, joves o vells, de qualsevol cutura o raça) han de treballar-hi tres hores al mes. Això els dona dret a comprar menjar de bona qualitat i a un preu assequible.

Un dels projectes de referència a nivell internacional sobre comercialització cooperativa, que ha inspirat la creació de diversos projectes de supermercats cooperatius arreu del món. Com es gestiona una cooperativa d’aquesta mida? Quines variables expliquen l’èxit de Food Coop? Quins obstacles i contradiccions han de superar-se en una iniciativa d’aquest tipus?

Cinefòrum en col·laboració amb: El Rodal, ecobotiga cooperativa i la PAH (Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la crisi de Sabadell)

 

 

-Publicitat-