Itzalean, projecte Muga d’arts digitals

0
Itzalean

Divendres 25 de gener 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
18.00 h
Entrada lliure

Itzalean, projecte Muga

Iosune Sarasate és una artista visual de Pamplona que treballa amb la projecció, la llum i la interactivitat, mitjançant la electrònica i la computació física. Les seves peces reflexionen sobre conceptes com la sinestèsia, els mapes mentals i el moviment.

Muga és la seva instal·lació interactiva, que qüestiona el concepte de les línies/fronteres i el seu moviment continu. Es treballa amb la percepció no visual dels participants, que podran explorar un espai que estigui travessat per una línia aleatòria i invisible, intentant no creuar-la. S’analitza d’una forma més lúdica el concepte de respectar limitis que no percebem ni s’intueixen de forma clara.

Moure’s a través de línies invisibles, caminar en la foscor. La instal·lació utilitza les biblioteques de programació gràfica de Processing per dibuixar les línies i controlar el seu temps de projecció, així com processament de la imatge infraroja per extreure i detectar els moviments de l’espectador.

Sarasate és resident de MediaEstruch, l’àrea d’arts digitals de l’Estruch Fàbrica de Creació.

-Publicitat-