La malvada guineu ferotge. Cinema d’animació

0
la malvada guineu ferotge

Dissabte, 2 de febrer 2019
Espai Cultura Fundació 1859. D’En Font, 25
18.30 h
Entrades: 3 €/ Club Week& 20% dte (cal mostrar el carnet)

La malvada guineu ferotge

Una guineu incapaç d’espantar a ningú no té una altra ocurrència que robar —d’una granja molt peculiar— uns ous de gallina per, després d’incubar-los i criar els pollets, menjar-se’ls. Però, en néixer, els pollets creuen que la guineu és la seva mare, el que complicarà les coses a aquesta guineu que no és, en realitat, malvada ni ferotge.

Pel·lícula guanyadora del César 2018 a la Millor Pel·lícula d’Animació, i premi Europa Junior (atorgat pel públic infantil i juvenil) en el Festival de Sevilla. Dels creadors del llargmetratge d’animació nominat a l’Oscar Ernest & Celestine. Una col·lecció divertida, encantadora, delicada, tendra i lúdica de contes animats, tots ells brillantment ambientats en una granja.

Direcció: Benjamin Renner i Patrick Imbert
País: França
Any: 2017

Idioma de projecció: Versió doblada al català
Duració: 79 minuts
Edat recomanada: Apta per a tots els públics

-Publicitat-