Memoria de las cenizas. Andaluces en los campos de concentración nazis

0
la memoria de las cenizas

Dimarts 22 de gener 2019
Cinema Imperial. Plaça Imperial, 4
18.00 h
Entrada lliure

Memoria de las cenizas. Andaluces en los campos de concentración nazis

Més de 1500 andalusos van ser reclosos als camps de concentració nazis durant els anys de la II Guerra Mundial. Un miler van deixar les seves vides en aquells espais de l’horror, ideats per degradar la condició humana fins les cotes més inimaginables. Els supervivents van fer un jurament: dedicar les seves vides a recordar i honorar la memòria dels milions d’essers humans assassinats en aquests camps.

Direcció: Eduardo Montero
Producció ejecutiva: Mariano Agudo
Guió: Ángel del Rí­o i Eduardo Montero

Aquest documental forma part del II Cicle de Cinema sobre la deportació als camps nazis, organitzat per l’Ajuntament de Sabadell i per l’Amical de Mauthausen. També s’emmarca en els actes en commemoració de les víctimes de l’holocaust.

-Publicitat-