Miedo. Albert Pla ens porta el seu últim treball

0
Albert Pla miedo

Dissabte 19 gener 2019
Teatre La Faràndula. República, 33
21.00 h
Entrades: 26, 22 i 14 € / compra online

Miedo. Albert Pla

Pla uneix música i cançons, textos teatrals i tecnologies avantguardistes per tal de crear un univers multimèdia de poètica sorprenent.

El nou espectacle d’Albert Pla es titula Miedo, un projecte en què música i cançons, textos teatrals i tecnologies avantguardistes s’uneixen per crear un univers multimèdia de poètica sorprenent. El text proposa un viatge íntim per totes les etapes de la persona, des de la infantesa fins més enllà de la vida terrenal, carregat de sensacions, emocions i sentiments que neixen dels fantasmes que habiten la ment. Tot plegat, alimentat per la por. Se’l pot qualificar de teatre musical, de concert o de recital teatralitzat, però el que predomina és el viatge, carregat d’ironia, pels temors humans quotidians com ara la por a un mateix o la por a morir.

Albert Pla, idea original
Mondongo, disseny d’art
Albert Pla i Raül “Refree”, música i cançons
Nueveojos, visuals
Judit Farrés, espai sonor
Pepe Miravete, direcció

-Publicitat-