Mirna Lacambra, guanyadora dels primers Premis Òpera XXI

0
Mirna Lacambra
Mirna Lacambra, en una imatge d'arxiu | ACN
  • L’entrega dels guardons serà al Gran Teatre del Liceu el 21 de març

L’Associació de Teatres, Festivals i Temporades d’Òpera d’Espanya, coneguda com a Òpera XXI, ha anunciat els guanyadors dels primers Premis Òpera XXI que acollirà el Gran Teatre del Liceu el proper 21 de març. La fundadora i presidenta dels Amics de l’Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, ha resultat premiada per la seva tasca al capdavant de l’associació com a projecte de desenvolupament de l’activitat operística.

També han estat escollits Guillermo García Calvo, per la direcció de Siegfried a l’Òpera d’Oviedo, el director Calixto Bieito, per Die Soldaten al Teatro Real i la soprano Mariella Devia per la interpretació de Lucrezia Borgia. El premi honorífic, donat a conèixer el passat mes de novembre, el recollirà el tenor Josep Carreras.

En l’apartat d’institucions, el guardó honorífic serà per a l’Associació d’Amics de l’Òpera de La Corunya. Per la seva banda, el Teatro Real rebrà el guardó a la nova producció operística per l’escenificació de Gloriana.

Es tracta de la primera edició d’aquests premis, que s’entregaran al Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu el 21 de març, i que tenen l’objectiu de prendre el relleu dels ja desapareguts Premis Lírics Teatre Campoamor.

(Notícia publicada al Nació Sabadell)
-Publicitat-