Paff el meu amic màgic. Cia Patawa

0
paff el meu amic màgic

Diumenge 3 de febrer 2019
Centre Cívic Sant Oleguer. Sol i Padrís, 93
11.00 h
Entrades: 7 € (menors 2 anys gratuït si no ocupen seient) / compra online

Paff, el meu amic màgic. Cia Patawa

S’acaven les vacances i la Belinda haurà d’anar a l’institut, què pasarà amb el seu drac?, qui jugarà amb ell?, i si de cop entra a la cova i es queda allà per sempre, en el món màgic del Paf?…

Paf, el meu amic màgic és un espectacle que parla de la nostàlgia de fer-nos grans, i de la màgia del món dels infants. Una proposta alegre i entranyable on l’humor i la narració caminen de la mà amb un joc teatral dinàmic i gestual adient per totes les edats, i on la música i les cançons juguen un paper rellevant.

Activitat teatral, infantil i solidària  organitzada per la Fundació Sonrisas de Bombay

Divertit espectacle de teatre, de la mà de la companyia Patawa. Amb cada entrada estareu donant suport a la iniciativa GIRL de Sonrisas de Bombay

Activitat teatral, infantil i solidària  organitzada per la Fundació Sonrisas de Bombay. Els beneficis d’aquesta representació van destinats a millorar la vida de nenes dels barris més deprimits de Bombai, que podran tornar a estudiar i a tenir oportunitats de futur. L’educació és fonamental, a les aules i fora d’elles, per això la Fundació promou programes de beques i tallers perquè cada dia més nenes puguin estudiar, desenvolupar capacitats, coneguin els seus drets i els puguin defensar.

 

 

-Publicitat-