Pik en concert a La Capella

0
pik

Diumenge 27 de gener 2019
La Capella. Parc de Can Gambús
12.30 h
Entrada lliure

Pik

El grup vallesà Pik presentarà el seu últim disc amb el que culmina la refundació de Petit & Comité, una banda dedicada a les versions que existia des de l’any 2012 i que ara fa un pas més amb la publicació del seu disc de cançons pròpies.

Petit & Comité va néixer de la mà de Nelu Rovira, Álvaro Raigón i Carles Rutu, i el 2015 va incorporar el guitarrista Quim Aguasca a les seves files. L’any següent la banda va començar a treballar en la creació dels seus propis temes, i aquest 2017, quan van entrar a l’estudi per gravar les peces, van decidir renéixer amb al nom de Pik.

El disc inclou 14 temes amb molt de ritme i lletres divertides, la majoria escrites per Rovira. A més, l’àlbum inclou també una versió de Carlos Segarra que el grup ja feia quan era Petit & Comitè.

-Publicitat-