La poesia es un arma cargada de futuro. Homenatge a Joan Brossa

0
Col.lecció Unai

Del dimarts 22 de gener a finals de març 2019
Galeria Abbé Pierre. Illa, 56
Entrada lliure

La poesia es un arma cargada de futuro

Mostra comissariada per Patxi Ocio Casamartina, doctor en Història de l’Art,on s’hi pot veure diferent obra gràfica original de la sabadellenca Col.lecció Unai amb poemes objecte i poemes visuals que tracten sobre lluita social i política.

Enguany se celebra l’Any Brossa a nivell mundial, amb diferents exposicions que celebren el centenari del naixement d’aquest important poeta català. A Sabadell, Joan Brossa feu diverses exposicions a l’Acadèmia de Belles Arts i a cal joier Fidel Roca i la ciutat compta amb una escultura seva al Parc Catalunya. La Galeria Abbé Pierre és l’únic espai expositiu sabadellenc que li retrà homenatge.

L’exposició es podrà veure fins a finals de març en horari de 10 a 13 i de 17 a 20h, dissabtes de 10 a 13h.

 

-Publicitat-