El Preu d’Arthur Miller

0
el preu

Diumenge 3 de febrer 2019
Teatre Principal. Sant Pau, 6
18.00 h
Entrades: 24, 20, 10€ / compra online

El Preu, d’Arthur Miller

Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom protagonitzen l’àcid text d’Arthur Miller en un muntatge en què brilla la ferma direcció de Sílvia Munt. “Sens dubte, un dels millors espectacles de la temporada” (Santi Fondevila, Ara).

Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de setze anys sense parlar-se. En breu, la casa ha de ser enderrocada i cal prendre decisions abans no vingui el taxador que posarà preu als vells mobles familiars. Sobre els objectes s’ha dipositat una capa de pols, però també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protagonistes que les coses podrien haver estat diferents si, en cert, moment, haguessin pres altres decisions.

Fitxa artística:

Neus Bonilla i Carme Camacho, traducció
Sílvia Munt, direcció
Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, repartiment
Enric Planas, escenografia
Kiko Planas (aai), il·luminació
Jordi Bonet, espai sonor
Pepino Pascual, saxo tenor
Antonio Belart, vestuari
Raquel Cors i Daniel Lacasa, audiovisuals

POSTFUNCIÓ amb Pere Arquillué, Rosa Renom i Lluís Marco. Conduirà la postfunció Marc Sabater.

-Publicitat-