Arriba la primera edició dels Premis Arkam, per a projectes audiovisuals dels Vallesos

0
arkam

L’Infest organitza aquests premis per reconèixer els millors treballs del Vallès Occidental i Oriental

L’organització del Festival Infest, que enguany arriba a la quarta edició, ha posat en marxa una nova iniciativa per reconèixer els millors treballs audiovisuals del Vallès Occidental i l’Oriental, els Premis Arkam.

Aquests premis, que porten el nom de l’entitat que s’encarrega de l’organització del Festival Infest, estan oberts a la participació de tothom, sense restricció d’edat, amb qualsevol obra de qualsevol gènere i format, que no superin els 20 minuts de durada (si duren més, s’exhibiran només els primers 20 minuts).

Les obres, que es poden lliurar fins el dia 10 d’abril, han d’estar realitzades abans de l’1 de gener de 2018, i han de ser en l’idioma original. En cas que l’original no sigui en castellà o català, haurà d’incloure subtítols en qualsevol de les dues llengües.

El jurat concedirà el premi a Millor projecte del Vallès 2019, dotat amb 150€, i en cas que el projecte entri dins la temàtica del Festival Infest (freak, fantàstic o de terror) tindrà accés directe a la selecció final.

El premi s’entregarà el proper 26 d’abril a La Sala, després del visionat de tots els projectes audiovisuals concursants.

Les bases dels Premis es poden consultar a la pàgina web de l’Infest.

(notícia publicada al Nació Sabadell)
-Publicitat-