Conferència número 1000! Cosmologia raonable

0
conferència 1000

Dimecres 13 de febrer de 2019
Agrupació astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

CONFERÈNCIA NÚMERO 1000

Cosmologia raonable: desfent mites i concepcions errònies

A càrrec de David Galadí-Enríquez

Durant dècades la cosmologia ha estat l’estrella de la divulgació de l’astrofísica moderna. Aquesta llarga trajectòria, però, no ha aconseguit evitar (sinó més aviat al contrari) estils, enfocaments i tradicions de comunicació que han fomentat la persistència de mites, concepcions errònies i falses paradoxes.

David Galadí-Enríquez va cursar estudis de llicenciatura en física a les universitats de Granada i Barcelona (1987-1992), i va doctorar-se per aquesta darrera l’any 1998 amb una tesi sobre astrometria i fotometria de cúmuls estel·lars. Ha estat professor associat a la Universitat de Barcelona. Ha exercit com a investigador post doctoral al Centro de Astrobiología i a l’Instituto de Astrofísica de Andalucía (CSIC). Actualment exerceix com a astrònom resident al Centro Astronómico Hispano-Alemán (CAHA, Observatori de Calar Alto, Almeria), on, a més, va ser responsable de comunicació durant uns anys.

-Publicitat-