El conseller Damià Calvet inaugura la 3a edició del cicle Aigua i Món

0

Dijous 14 de febrer de 2019
Aula de l’Aigua. Concepció,
18.00h
Entrada lliure / cal reservar assistència al fundacio@cassa.es

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, serà l’encarregat de pronunciar la ponència inaugural, que se centrarà en el canvi climàtic i el seu impacte en la garantia d’abastament d’aigua a Catalunya.

“Des de fa temps, les administracions públiques i les companyies d’aigua estan treballant conjuntament per trobar solucions a l’escassedat de recursos hídrics, una problemàtica estructural degut al clima mediterrani però que cada cop ens afecta més com a conseqüència del canvi climàtic”, va explicat Joan Cristià, director general d’Aigües Sabadell, en roda de premsa.

Experiències com la regeneració d’aigües freàtiques, la reutilització d’aigua procedent de la depuradora per a usos no potables, la gestió eficient del recurs o les accions de conscienciació, com el programa EDUCASSA, són alguns exemples d’actuacions a nivell local.

Cicle Aigua i Món que impulsa per tercer any consecutiu Aigües Sabadell.

-Publicitat-