Una dona en el mirall a Sant Quirze del Vallès

0
una dona en el mirall

Diumenge 10 de març 2019
Sala Josep Brossa. Av. Pau Casals, 86. Sant Quirze del Vallès
18.00 h
Entrades: 5 € / 3€ (menors 18 anys) / compra online

Una dona en el mirall

La Carol i l’Elkie es troben una nit. Una sola nit que farà que canviï el destí de les seves vides com ja va canviar el destí de les seves àvies en una llunyana illa del nord d’Europa, fa més de setanta anys. Sense voler-ho, aquella trobada del passat entre les dues àvies servirà perquè la Carol i l’Elke s’encarin amb la seva pròpia existència en l’actualitat. Han passat anys negant-se a elles mateixes però aquesta nit ja no ho podran seguir fent. Aquí comença la història.

Segons La Pulpe Teatro, “Una dona en el mirall” és un homenatge a les dones que ens van precedir, a les àvies que van deixar petjada en les nostres vides, que ens van deixar en herència amor, dolor, riure, plor i que, malgrat haver viscut en una època encara més dura per a les dones que la nostra, ens van fer entendre que “la vida és el que fas amb ella”.

Aquesta és la història de quatre dones que no acaben de trobar el seu lloc a la societat, però tampoc el troben en si mateixes. Les àvies per la pressió de l’ull extern, les nétes per l’autocensura. Com si veiéssim les seves vides en un mirall, potser la història que ens expliquen sigui un reflex distorsionat.

Dramatúrgia i direcció: Denise Duncan
Intèrprets: Anna Farriol i Anna Massó

Aquest espectacle s’emmarca en la programació del Mes de les Dones de Sant Quirze del Vallès 2019.

-Publicitat-