Estellés de mà en mà, a Sant Quirze del Vallès

0
estellés de mà en mà

Divendres 15 de febrer 2019
La Patronal. Sala Salut Pastor. Av. Pau Casals, 86. Sant Quirze del Vallès
21.00 h
Entrades: 5 € / 3€ (menors 18 anys) / compra online

Estellés de mà en mà. L’univers del poeta Vicent Andrés Estellés

Francesc Anyó i Borja Penalba ens proposen un viatge per l’apassionat i apassionant univers del poeta i periodista valencià Vicent Andrés Estellés. L’espectacle el formen una barreja de veus i músiques amb una senzilla posada en escena on els veritables protagonistes són els versos d’Estellés i la divertida complicitat entre Anyó i Penalba.

Un univers concret i precís, dolç, amarg, alegre, tràgic, divertit, dramàtic, sorneguer, culte, malparlat… Estellés, entre paraules tendres i paraules obscenes, acarona, colpeix, grata, arrapa… Estellés ens conta històries comptant les síl·labes, sense comptar-les, cantant cançons… Estellés s’estima molt la vida i se l’estima amb el seu nom petit sempre en minúscula.

Vicent Andrés  Estellés (Burjassot, Horta Nord, 4 de setembre del 1924 – València, 27 de març del 1993) va ser un periodista, escriptor i un dels més importants poetes valencians del segle XX i dels més reconeguts en valencià. Considerat el principal renovador de la poesia catalana contemporània, d’ell s’ha dit que és el millor poeta valencià des de l’època d’Ausiàs March i Joan Roís de Corella. (Font: Viquipèdia)

 

-Publicitat-