Euria. Companyia Markeliñe

0
euria

Dissabte 16 de febrer 2019
La Sala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
20.00h
Entrades: 10 € / Club Week& 15% dte (4 entrades per carnet) / compra online

Euria. Markeliñe

Hi ha una pluja suau que refresca la terra seca, la torna a la vida. Hi ha un moment que tota persona necessita que l’abracin, la reconfortin. Aquesta pluja metafòrica que proposa Markeliñe té la delicadesa de peces seves anteriors (El Quixot, Andante).

Sense paraules, expliquen un món d’emocions que commou petits i grans. El protagonista viatja des de la soledat més profunda a un nou estadi en què comprèn que la vida mereix més oportunitats. El dol que proposa Markeliñe no és una invitació a oblidar, a amagar el dolor, sinó un cant a aprendre a conviure-hi.

El preciosisme estètic amb un excel·lent joc audiovisual i una interpretació del moviment de ballarí respecta sempre la voluntat de construir un relat, segellar un creixement del personatge cap a una saviesa que renova l’aire, refresca, tonifica.

Fitxa artística

Guió i direcció: Markeliñe
Intèrprets: Fernando Barado, Nerea Martínez – Natalia Garcia, Itziar Fragua – Ioar Fernández
Vestuari i il·lustració: marieta soul espacio creativo
Vídeo: Alphax Studio
Il·luminació: Jon Kepa Zumalde
Música: Mario Viñuela, Alos Quartet
Comunicació: Gloria Hernandez
Coordinació: Iñaki Egiluz

Edat recomanada: + 8 anys

-Publicitat-