Homeful + La acción civil nace de la emoción + I am not printing + La Festa

0
Masha Perskaya

Divendres 15 de febrer de 2019
NauEstruch. Sant Isidre, 140
Horari: a les 18 h / La Festa 20.00 h
Entrada lliure

Homeful, a càrrec de Masha Perskaya

Masha Perskaya proposa, per a la seva residència a Nauestruch, continuar amb la seva línia de treball subtil i intimista que fluctua entre el cos, el menjar, la roba o la llar: “Quan un corre, cada gambada consisteix en tres fases: l’Impuls, el Suport i la Recuperació. L’Impuls i el Suport ocorren quan el peu té contacte amb el terra. La Recuperació succeeix amb el peu a l’aire. Vull saber la meva capacitat entre les fases del Suport i l’Impuls. Vull habitar aquest marge”

Perskaya s’ha format entre Moscou, Barcelona i Berna i ha estat artista resident a Experimentem amb l’Art i Carlois-Paviljoen…aan het Water (Rotterdam). Ha exposat la seva obra a Barcelona, Moscou Vica o Sant Boi entre altres ciutats.

La acción civil nace de la emoción. Sara Munguía

proposa un projecte d’experimentació amb formes de representació i acció lligades a idees sobre l’ecologisme i mètodes com la permacultura. A través de la gestualitat i la creació amb el cos, Munguía repensa les estètiques de moviments ideològics transformadors i la seva relació amb les estètiques de l’activisme i les narratives ideològiques tradicionals, mentre assaja formes d’activació de la sensibilitat com a possibilitats d’integració en les dinàmiques socials.

Sara Munguía és llicenciada en Belles arts per la Universitat de Salamanca, Alto University of Art and Design d’Hèlsinki i la Universitat de Barcelona. Rep el premi Generació 2014. Ha realitzat residencies artístiques en la Fundació Bilbao Art, Museu d’Art Contemporani Gas Fenosa, Artista x Artista l’Havana i Foundation BAD Rotterdam.

I am not printing. Col·lectiu Do the print

El col·lectiu Do the print, desenvoluparà una nova sèrie de publiaciones titulades “I am not printing” [No estic imprimint] dedicades a la relació entre l’acció de publicar i/o imprimir i la seva confluència amb les pràctiques performàticas. A través del llenguatge, l’ús del cos i els processos de producció, exploren la expansió del mitjà imprès i les pràctiques d’imprimir.

Do the print és un projecte multidisciplinari establert a Barcelona des del 2012. Està format per Edgar Prieto (Llicenciat en Belles arts per la Universitat de Barcelona) i Patricia Martín (Llicenciada en Belles arts per la Universitat de Barcelona i Postgrau en tecnologies digitals per a l’escena per la UPF). La seva pràctica neix com a reflexió i debat sobre els processos d’edició i producció buscant un diàleg transversal entre la publicació, l’editor, l’autor i el procés de producció.

La Festa

“Quan ho sents per primera vegada, el que més t’afecta és la pulsió primària, el beat, el 4×4, la base sobre la qual es construeix tota la resta. És un reconeixement instantani, una connexió.I des d’aleshores, un salt al buit, tot batega a un mateix ritme. Bum, bum bum… fins que et llences.Has anat mai a una festa com aquesta? Tens ganes de ballar? Què hi fas aquí?Una nit, una festa, música electrònica i tu”.Mambo Project és un col·lectiu resident de MediaEstruch, l’àrea d’arts digitals de l’Estruch Fàbrica de Creació.

Direcció: Nina Solà
Dramaturgia: Ferran Echegaray
Interpretació: Jordi FontMúsica i DJ: Aleix Fernandez
Audiovisuals i VJ: Júlia Girós
Il·luminació: Mario Andrés
Aj. direcció: Pol Picas
Producció: Clara German

Les places són limitades cal enviar un mail a: info@mamboproject.co

-Publicitat-