Jokermen, concert vermut a La Capella

0
jokermen

Diumenge 10 de febrer de 2019
La Capella. Parc de Can Gambús
12.30 h
Entrada lliure

Jokermen, un tribut a Bod Dylan

Jokermen està format per cinc músics: Alberto Dumall (guitarres acústica i elèctrica de sis i dotze cordes, armònica i veu), Manel Miquel (guitarra elèctrica, Lap Steel guitar i cors), Ricard Moya (teclats, ukelele i cors), J. Bassman (baix i presentacions) i Hug Salvat (bateria i cors).

Els temes busquen aquell so “de mercuri salvatge, metàl·lic i d’or viu, sigui el que sigui que això evoqui” tal com deia Dylan.

en palabras de Dylan. Ese sonido particular es un punto de partida para arreglos y producción final de forma que el espectáculo sorprende tanto a fans del bardo de Minnesota como a quienes solo vienen a pasar una noche de rock and roll. Como dijo él mismo,“si alguien quiere escuchar las canciones como están en los discos, que se quede en su casa escuchando los discos”..

-Publicitat-