La noia del violoncel

0
la noia del violoncel

Dimecres 13 de febrer 2019
Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19.00 h
Entrada lliure

La noia del violoncel de Jordi Campoy, editat per Columna.

L’acte anirà a càrrec de Francesc Miralles i Jordi Campoy

L’Anne és una jove violoncel·lista de la London Symphony Orchestra. És imperfecta i caòtica, impacient i exagerada, impulsiva i una mica promíscua. Però hi ha una característica que sobresurt de la resta i que marcarà l’esdevenir de tot: la seva manca de puntualitat. Arran d’un soroll estrany que sent a l?interior de la funda del seu instrument, l’Anne troba un objecte desconegut que la fa anar de corcoll. Aquesta troballa la porta a tibar del fil i a descobrir els seus orígens, lligats a la Barcelona dels anys 70 i a un nen que vol tocar el violoncel

-Publicitat-