Las viudas, dansa

0
las viudas

Dissabte 9 de febrer 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrada lliure

Las viudas

A càrrec d’Agnès Sales i Héctor Plaza

Parlar de la pèrdua, però també de la lluita, la ingenuïtat, la tendresa, la protecció, l’afecte i la vida… Las viudas és la segona creació d’Agnès Sales i Héctor Plaza i sorgeix de la lectura d’un relat de l’àvia d’Agnès on explica la mort del pare durant un bombardeig de la Guerra Civil, quan tot just ella era una nena. A través del moviment s’evoquen les emocions i sentiments que es narren, barrejant pinzellades de realitat amb ficció i deixant-se endur per l’abstracció de la dansa. El llenguatge de la companyia es fa, en aquesta ocasió, íntim i efectista dins d’una dramatúrgia més teatral.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Agnès Sales & Héctor Plaza
Música: Angela Luque
Disseny d’il·luminació: Óscar González
Durada: 30 minuts aprox.

Suport a la creació: Hop Festival, L’Estruch, Roca Umbert , Teatros Canal, Centre Civic Barceloneta,Pôle en Scènce (Lyon).

-Publicitat-