Little Night, una experiència interactiva per als més petits

0
little night

Diumenge 10 de febrer 2019
La Sala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
11, 12, 17 i 18.00 h
Entrades: 10 € / Club Week& 15% dte. / compra online

Little Night

Una experiència interactiva única per als més petits. Un terra pantalla interactiu on els nens són els protagonistes absoluts de la història. Little Night juga amb la nit, amb personatges fantàstics, amb humor, un punt absurd i surrealista. Estrelles que viatgen amb el seu bolso, senyors amb paraigües que cauen del cel, taques de colors que ho envaeixen tot… Imatges suggeridores que estimulen els sentits i provoquen el joc conjunt d’adults i nens.

Una creació d’Imaginart, empresa especialitzada en la creació, producció i distribució d’espectacles singulars per a nens i nenes de 2 a 5 anys. Espectacles que exciten la curiositat, que enriqueixen l’imaginari, que recreen nous escenaris, que exploren els límits.

Fitxa artística

Direcció: Jordi Colominas
Guió, grafisme i animació: Carles Porta
Direcció tècnica i programació: Román Torre
Banda sonora i composició musical: Josep Mª Baldomà
Producció executiva: Isabel Urpí

-Publicitat-