La nit dels bucs: Skandol, Alvians, N65 i Wild Goats

0
alvians

Dissabte 16 de febrer 2019
EstruchBar. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrada lliure

La nit dels bucs: Skandol, Alvians, N65 i Wild Goats

Els grups sabadellencs de música que assagen als bucs de L’Estruch es donen a conèixer en concert.

Skandol és una jove banda amb influències que van del rocksteady fins al 2 Tone i la third wave, passant pel ritme jamaicà. Prometen encomanar entusiasme, igual com els N65, grup que es mou entre l’indie i el pop però afegint-hi elements de collita pròpia. El pop-rock alternatiu té en Alvians una nova oportunitat, amb una música intensa que s’inspira en Gossos, Vetusta Morla, Bunbury, U2 i Leiva. I, finalment, Wild Goats desencadena el moviment total amb un rural-funk d’arrels heterogènies.

-Publicitat-