Sant Pau de Riu-Sec

0
sant pau riu sec

Dijous 14 de febrer 2019
Fundació Bosch i Cardellach. Indústria, 18
19.00 h
Entrada lliure

Sant Pau de Riu-Sec, a càrrec de l’arqueòleg Albert Roig

Conferència sobre Sant Pau de Riu-Sec amb la finalitat de difondre, i donar informació i coneixement d’un llegat que forma part de la història i de la cultura de Sabadell. L’historiador i arqueòleg Albert Roig, ens parlarà sobre les característiques d’aquesta església romànica del segle XI-XII, assentada sobre una església anterior del segle IV. Així com sobre les restes arqueològiques de dues poblacions romanes amb més de 2000 anys d’antiguitat, trobades en una intervenció arqueològica l’any 1979.

La ponència donarà pas a la inauguració de l’exposició que, amb el mateix nom, es podrà visitar durant el mes de febrer.

Amb la col·laboració de l’Associació Amics de Sant Pau de Riu-Sec.

 

-Publicitat-