Servir Catalunya des d’Alemanya

0
servir catalunya

Dilluns 4 de febrer 2019
Casal Pere Quart. Rambla, 69
19.30 h
Entrada lliure

Servir Catalunya des d’Alemanya

Til Stegmann, “l’ambaixador alemany”, serà entrevistat per la periodista Krystyna Schreiber.

Till Stegmann, és catedràtic de la Universitat de Frankfurt del Main, fundador de la Biblioteca Catalana de la Goethe-Universität Frankfurt am Main,  guardonat en múltiples ocasions, acaba de publicar el darrer llibre Servir Catalunya des d’Alemanya, on explica als seus compatriotes què és Catalunya.

Krystyna Schreiber, és periodista. És alemanya i viu a Barcelona fa anys. Treballa per a mitjans de comunicació internacionals i publica llibres sobre la situació política de Catalunya a altres països per tal d’internacionalitzar el procés.

El coneixement que tenen ambdós del nostre país i la possibilitat de visualitzar el camí d’emancipació nacional des de l’exterior, fa que tinguin un punt de vista molt realista dels punts forts i dèbils del nostre procés d’independència.

Acte organitzat per l’Assemblea Sabadell.

-Publicitat-