Compte amb el buit i Alteritats, dues obres poètiques

0

Dijous 14 de març 2019
Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19.30 h
Entrada lliure

Presentació dels llibres “Compte amb el buit” de Marta Pérez i Sierra i “Alteritats” de Josep-Ramon Bach, editats per Tèmenos editorial. Presentació i recital de poesia.
Compte amb el buit de Marta Pérez i Sierra

Al metro de Londres, per megafonia, podem escoltar aquesta alerta: Please mind the gap between the train and the platform (Si us plau, compte amb el buit entre el tren i la plataforma). Aquest buit des del qual escric. Aquest buit en què em capbusso. Aquest buit en el qual, com diu Josep-Ramon Bach a l’epíleg, “Trafico amb somnis al marge d’un abisme que no té límits“.

Alteritats de Josep-Ramon Bach

“Aquestes 111 proses mínimes, en clau lírica i vocació de mircorelat, volen ser una mirada a la diversitat de vides que poblen el nostre entorn i que, d’alguna manera, escriuen la nostra pròpia biografia. Una mirada que es fixa tant en el éssers humans com en els animals més propers i, fins i tot, en certes realitats que formen part del nostre mobiliari natural. Un cant, doncs , a l’altre, a les persones que amb voluntat solidària, o no, són artistes principals d’aquest espectacle de la vida.

 

-Publicitat-