Diví és inferior a terrenal

0

Dimecres 20 de març 2019
La Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19.00 h
Entrada lliure

Diví és inferior a terrenal

Nou llibre de Marcel Ayats editat per Pont del Petroli, amb un pròleg de Quilo Martínez.

Presentació a càrrec de David Maduelo, poeta, Joan Puche, editor i l’autor.

La poesia és un exercici d’exteriorització i de recerca constant que adquireix el seu valor real quan s’enfronta al que considera veritat o mentida, quan es qüestiona, quan viu disconforme amb el que veu al seu voltant i quan s’allunya del pur virtuosisme de les paraules per cercar el fons de les coses. És en aquest buscar, que es transforma en qüestionament o en denúncia, on trobem la poesia de Marcel Ayats.

Amb el seu llibre Diví és inferior a terrenal ens endinsem en la visió crítica d’una societat tecnològica que sembla perseguir un futur inexistent, que es destrueix a si mateixa mentre avança i que, malgrat tot, pensa només a créixer i a desenvolupar-se…

Marcel Ayats no renuncia al que és concís, a dir el just i necessari sense afegir-hi res de superflu. Tampoc renuncia a la brillantor del seu llenguatge, a la riquesa de les seves imatges i, amb la seva acostumada agudesa de pensament, es pregunta moltes coses que no veu clares en una societat… Quilo Martínez, del pròleg del llibre.

 

-Publicitat-