IV Fira del llibre feminista de Sabadell

0
fira llibre feminista

Dissabte 9 de març 2019
Plaça Doctor Robert
A partir de les 11.00 h
Entrada lliure

IV Fira del llibre feminista de Sabadell

Un any més, i ja en van quatre, Sabadell acollirà la Fira del Llibre feminista. És iniciativa dels Col·lectius que formen part del Moviment Popular de Sabadell (Endavant (OSAN), Arran, Justa Revolta i Can Capablanca), Les Bruixes del Nord i la Xarxa d’economia solidària de Sabadell.

Punt de trobada d’editorials feministes, per difondre recursos i materials bibliogràfics, creats per dones o de temàtica feminista que promoguin la igualtat i l’apoderament feminista.

Enguany la temàtica serà la lluita del feminisme, contra el feixisme. En un moment en que el feixisme avança arreu del planeta de la mà dels Trump, Bolsonaro, Salvini, Casado i Abascal, la fira ret un homenatge a les que, des del feminisme, combaten frontalment i sense matisos aquestes polítiques. Sota el lema “1939-2019 seguim plantant cara al feixisme. No passaran!” enguany la Fira presenta un seguit d’activitats marcades per el record a les lluitadores antifeixistes i a la presa de consciència que avui més que mai, cal seguir pantant-li cara.

Programa

11.00 Obertura espai editorials
11.30 Conta contes infantils
11.30 Ruta històrica
12.30 Conversa amb Asmaa Aouattah. Laia Altarriba conversa amb l’autora de l’Etern retorn.
13.30 Vermut musical amb Frida Sound Sistema
14.30 Dinar popular
17.30 Presentació literària a confirmar
18.30 Taula rodona “Experiències feministes per combatre el feixisme”, amb la participació de Florencia González Brizuela, Özgür Günes, Fatima Ataar i Nani Valero.
20.30 Espectacle de foc, inspirat en la història de les tretze roses, a càrrec de les companyes de les Bruixes del Nord.

-Publicitat-