Una era de desmaterialización. Workshop de Laura Llaneli

0
era

Del dijous 7 al 16 de març 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
De 18 a 21 h
Gratuït / cal inscripció prèvia lestruch@ajsabadell.cat

Una era de desmaterialización
A càrrec de Laura Llaneli.

Laura Llaneli proposa un taller de performance que pretén apropar aquesta disciplina de manera pràctica als seus participants des del punt de vista contemporani. Un taller de quatre dies en el qual cada sessió s’entén com un workshop independent on es repensa la performance des d’un focus diferent: cos, so, territori i objecte.

Laura Llaneli (Granada, 1986) és llicenciada en Belles Arts i Màster en Art Sonor per la UB. Ès membre de Sons de Barcelona, del col·lectiu Nenazas i del grup de música Pradera. És també editora del blog d’art sonor d’Hangar i professora a Metàfora-Studio Arts Programs. Actualment cursa el Màster en Filosofia Teòrico-Pràctica de la UNED. Ha rebut premis com el Premi Miquel Casablancas 2018, el Premi Embarrat 2017 o Barcelona Producció·2014 i ha estat artista resident a Art3 Valence, Lo Pati Balada, MMSU Rijeka, l’Estruch i Hangar.

Temàtica de les sessions:

07/03 cos i espai
09/03 cos i objecte
15/03 cos i so
16/03 cos i cos

-Publicitat-