Taller partnering. Eines de creació

0
taller partnering estruch sabadell dansa

Dissabte 22 de febrer 2020
Estruch. Sant Isidre, 140
11 a 13 h
Inscripcions: cal disposar de l’entrada de l’espectacle Set of Sets al Teatre Principal i enviar mail a estruch@ajsabadell.cat abans del 20 de febrer indicant: nom i cognom, adreça de correu electrònic, edat i en el cas que balli en una escola de dansa, el nom de l’escola

Taller partnering. Eines de creació

Impartit per: Guy Nader i Maria Campos

Un taller classe magistral de dues hores que ens apropa al vocabulari del treball físic desenvolupat per GN|MC en els processos de creació basat en el treball de “partnering” i treball de contacte.

Partirem de tasques físiques concretes, generadors de moviment i punts de partida buscant mecanismes del cos en moviment observant-lo amb la finalitat de multiplicar els camins i aproximacions a la comprensió de l’anatomia del moviment i el cos. Dins de tots aquests elements, ampliarem les nostres pròpies eines per improvisar i crear material en parella i en grup.

Activitat paralel·la en relació a la proposta escènica Set of Sets que tindrà lloc al Teatre Principal el diumenge 23 de febrer (19h)

Lloc: SALA 1 de l’Estruch

Adreçat a: alumnes de dansa, professionals o persones interessades en la dansa i el moviment i que desitgen complementar i aprofundir els seus coneixements entorn al treball en grup i en parella. ( Edat mínima 16 anys )
Màxim d’inscrits. 26 places

-Publicitat-