Tècniques de relaxació per a adults i infants

0
tecniques relaxacio sabadell

Dimarts 19 novembre 2019
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
19.00h
Entrada lliure. 93 745 17 03

Tècniques de relaxació per a adults i infants

Aprèn tècniques senzilles perquè puguis disminuir l’estrès diari. A través del tacte pots aconseguir, tant per a tu com per als més petits, un estat de benestar físic i emocional. A càrrec de Macrina Paredes.

Proposem un joc tàctil aplicat a les mans. Aquest taller està basat en el llibre “El Sentido del Tacto: Técnicas de relajación para niños/as”., de Macrina Paredes (Letrame Editorial).

La lectura de rimes acompanyades d’alegres personatges, permetran als més petits divertir-se, alleujant l’estrès, alliberant les seves emocions i facilitant, al mateix temps, la comunicació i la relació amb el seu entorn.

-Publicitat-